Ruski sveštenik se napio pa plesao striptiz u noćnom klubu (FOTO)

Magazin

Mladi đakon koji je plesao striptiz u noćnom klubu, rekao je da je su ga mrzitelji drogirali do nesvijesti i da ne pamti šta je radio u klubu.

Ruski sveštenoslužitelj koji je ovjekovječen na fotografiji tokom erotskog plesa u donjem rublju, tvrdi da su mu zlobnici podmetnuli opojno sredstvo u čašu i odveli u klub. Kako prenosi Lajf.ru, đakon Viktor. S. koji je otplesao striptiz u noćnom klubu u Rostovu na Donu, ne sjeća se samog trenutka kada je plesao.

Prema riječima izvora Lajfa koji je upoznat sa događajem, đakon koji je i predavač “Osnova moralne kulture” na rostovskom univerzitetu, izjavio je da su ga opili.

-Sveštenik je svima rekao da jedino čega se sjeća te večeri jeste večera u restoranu. On je večerao i pio zajedno sa prijateljima u jednom lokalu nedaleko od kluba u kojem su kasnije načinjene kompromitujuće fotografije, rekao je za Lajf izvor iz policije.

U jednom trenutku, prema riječima đakona, njemu je prišao nepoznati čovjek i počastio ga pićem, poslije kojeg se on poptuno “isključio”. Šta je bilo potom, on se ne sjeća.

Fotografiju sa spuštenim pantalonama i djevojkom na klupskoj sceni pokazali su mu ujutro. Jedino što je shvatio jeste da je na fotografiji zaista on, ali gdje, kada i s kim, navodno je potpuno izbrisano iz sjećanja.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *