Papadopulos: Vučić jedan od najodvratnijih izdajnika u istoriji Srbije!

Politika Region

Britanski analitičar dr Markus Papadopulos, ekspert za Rusiju i zemlje bivše Jugoslavije, prokomentarisao je politiku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu i Metohiji, precizirajući da se radi o nedvosmislenoj izdaji srpske pokrajine.

 

– Kosovo je Srbija. Tu činjenicu zanemarili su Vučić i srpska elita, uključujući i „opoziciju“. Vučić se sastao sa liderima organizovanog kriminala u Prištini i šefovima NATO i EU da razgovaraju o tome kako se Srbija može odvojiti od kolijevke srpske civilizacije, napisao je Papadopulos na Tviteru.

 

On takođe ukazuje na to da je Kosovo i Metohija sveta srpska zemlja ističući da će “Srpski Jerusalim jednog dana biti očišćen od trgovaca organima, trgovaca drogom, trgovaca oružjem, ekstremista, NATO-a i svih drugih kriminalnih grupa”.

 

 

Nešto kasnije je dodao:

 

– Srbi su se borili protiv islamizma u Bosni i na Kosovu i Metohiji u vreme kada većina ljudi na svetu nikada nije čula za Al Kaidu i Osamu bin Ladena. Ali zato što je danas Srbija klijent američke države (poslušnik), Srbija je postala saveznik islamista. Dakle, Srbija mora samu sebe da oslobodi, zaključuje britanski ekspert.

 

On je dodao da je ambasada Amerike u Beogradu, navela pro-zapadnu elitu u Srbiji da prodaju oružje islamistima i tako od nje napravila saveznika islamskih terorista.

 

– Američku ambasadu u Beogradu moraju pomno pratiti Srbi, jer američki operativci mogu da napuste zgradu kako bi podstakli nasilje, a onda okriviti demonstrante kao način da dođu do Vučićeve pomoći. Amerika je majka svih neprijatelja Srbiji i Srbima, direktan je Papadopulos povodom aktuelnih dešavanja u Srbiji.

 

 

O Vučiću je ukratko prokomentarisao kako je on “jedan od najodvratnijih izdajnika i kolaboracionista koje je Srbija ikada poznavala u svojoj istoriji. On i ostatak srpske elite moraju dobiti kartu u jednom pravcu do zatvora, dok se pro-zapadni sistem u Srbiji mora zbaciti i uništiti, nedvosmislena jeporuka ovog analitičara.

 

Papadopulos je već ranije govorio o pogubnosti politike koju Vučić vodi naglašavajući svu razmjeru ne samo loše politike, već i dramatično neljudskog odnosa prema Kosovu i Metohiji i srpskom narodu koje Vučić pokazuje:

 

– Vučić bi iskoristio nasilje na sjeveru Kosova kako bi rekao stoičkom ali iscrpljenom srpskom narodu da bi to moglo dovesti do još jednog rata, pa ako bi priznanje Kosova kao nezavisnog, dok bi sjever na pokrajine povratio, spriječilo rat, onda bi to bilo u interesu Srba. Ne zaboravimo da, ako bi Vučić iskreno brinuo o Kosovu i Metohiji, nikada, nikada, nikada ne bi angažovao Tonija Blera kao jednog od njegovih savjetnika i pozvao ga u Beograd. Bler je, doslovno, srpski ubica i naći će se na dnu srpske istorije kao jedan od najvećih neprijatelja sa kojima se suočio srpski narod. Jedini put kada bi se Vučić trebao sresti sa Blerom trebalo bi da bude pred Sudom u Beogradu, gde će bivšem britanskom premijeru biti suđeno za ubistvo Srba, uključujući i ubistvo srpske djece. Ali avaj, Vučić ne gaji nikakav interes za kolijevku srpske civilizacije – Kosova i Metohije – i brine se samo za ogromno bogatstvo koje je akumulirao iz Vašingtona i Brisela zbog čuvanja Srbije kao roba Zapada.”

 

Ricochet

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *