Ubica iz Novog Sada i dalje u bjekstvu

Region

Policija već više od 24 sata intenzivno traga za Goranom Jankovićem (37) iz Novog Sada koji je juče oko osam sati ujutro udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu (31), i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić.

 

Kako saznajemo, uprkos svim policijskim naporima i blokadom Novog Sada tokom gotovo celog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen. Novi Sad su juče nadletali i policijski helikopteri, a ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je juče da postoje određene indicije o Jankovićevom kretanju i da se očekuje da on uskoro bude uhapšen.

 

Intenzivna potraga za trostrukim ubicom, čiji je brutalan zločin juče šokirao Novosađane, ali i celu Srbiju, i dalje je u toku.

 

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!

 

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

 

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

 

Podsetimo, Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

 

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

 

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je juče i ubijena.

 

Blic

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *