Stanivuković najavio formiranje pokreta za promjene u RS (VIDEO)

Aktuelno Politika

“Mogu da otkrijem da ćemo već u aprilu intenzivirati ideju o formiranju novog pokreta, koji će okupiti sve ljude koji su za promjene u Srpskoj bez obzira da li su ili nisu u nekoj stranci”.

 

Ovo je u emisiji “Puls” BN TV ekskluzivno otkrio Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

 

On je rekao da će zajedno sa Jelenom Trivić i Nebojšom Vukanovićem u narednih godinu i po dana praviti nadstranački pokret koji će objediniti sve ljude, bez obzira da li su ili nisu u stranci, a koji su za promjene.

 

“Taj pokret imaće svoj naziv, u ime ovog što nam dolazi, a to su promjene. Pokret će biti izvan svake stranke, koji treba da okupi širu zajednicu, akademsku, stručnu, poliitčku, apolitičnu .. Pokret treba da okupi sve ljude različitih uzrasta i stručnosti kako bi se došlo do zacrtanih promjena u Republici Srpskoj 2022. godine”, kazao je Stanivuković.

 

 

Kazao je da su on, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović postali metafora borbe za promjene u Srpskoj.

 

“Taj pokret će biti sveopšti i možete biti iz različitih stranaka, ali sa podrškom ideji promjena”, kazao je Stanivuković.

 

Mi smo to već pokrenuli, kaže on, ali zbog mojih obaveza u prva tri mjeseca do toga nije došlo.

 

“Mogu da otkrijem da ćemo već u aprilu to intenzivirati i idemo da napravimo promjene u cijeloj Republici Srpskoj”, kazao je Stanivuković, najavljujući skori sastanak sa Nebojšom Vukanovićem na tu temu, a da je sa Jelenom Trivić u stalnoj komunikaciji.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *