Još 263 osobe zaražene virusom korona u Republici Srpskoj

Aktuelno

U protekla 24 časa u Republici Srpskoj od posljedica virusa korona preminulo je 12 lica, a od 955 testiranih uzoraka,  263 su bila pozitivna, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje RS.

 

Riječ je o 127 zaraženih muškaraca i 136 žena, od kojih je 28 mlađe, 144 srednje i 91 osoba starije životne dobi, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

 

Prema mjestu prebivališta, 67 zaraeženih je iz Banjaluke, 46 iz Bijeljine, 15 iz Doboja, po 12 iz Zvornika i Prijedora, 11 iz Teslića, deset iz Dervente, osam iz Šamca, po sedam osoba iz Mrkonjić Grada i Trebinja, šest iz Ugljevika, pet iz Bileće, po četiri iz Gradiške, Кozarske Dubice, Кotor Varoša, Nevesinja, Novog Grada i Srpca.

 

Zaražena su po tri iz Višegrada, Laktaša, Lopara, Modriče, Pala i Foče, po dvije osobe iz Istočnog Novog Sarajeva, Petrova, Prnjavora i Šekovića i po jedna iz Pelagićeva, Ribnika, Rogatice, Stanara, Čajniča, Čelinca i Šipova.

 

Lica koja su od posljedica virusa korona preminula u protekla 24 časa su srednje i starije životne dobi, od kojih su tri iz Banjaluke, dva iz Mrkonjić Grada i po jedno iz Doboja, Šamca, Dervente, Gradiške, Novog Goražda, Кneževa i Laktaša.

 

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 60.738 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 3.234 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *