Željka Cvijanović izviždana u Kneževu! (VIDEO)

Aktuelno Društvo

Potpredsjednica SNSD Željka Cvijanović, umjesto aplauzom, u Kneževu je dočekana gromoglasnim zvižducima većine prisutnih u sportskoj dvorani.

 

Na predizbornom skupu SNSD u Kneževu, u četvrtak 8. septembra, potpredsjednica SNSD i kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, nije dočekana kao prethodnih godina. Umjesto aplauzom, do govornice je ispraćena gromoglasnim zvižducima prisutnih.

 

U komentarima na društvenim mrežama gdje je video objavljen, navodi se da su joj aplaudirali samo prvi redovi u kojima su sjedili visoki funkcioneri SNSD, među kojima i Nebojša Radmanović i Zoran Tegeltija.

 

 

U prvom redu bio je i načelnik opštine Kneževo Goran Borojević, kao i kandidat za poslanika iz IJ 3 Radenko Bubić, inače vlasnik “Dermala”, čiji su radnici imali obavezu da prisustvuju ovom skupu. Osim njih, dobar dio od oko 500 prisutnih  doputovao je sa rukovodstvom SNSD-a iz Banjaluke.

 

SNSD na ovim izborima nema svog kandidata za poslanika u NSRS iz Kneževa, već promoviše Radenka Bubića, koji je iz Kotor Varoša.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *