VELIKA AKCIJA DARIVANJA
Budi i ti Deda Mraz!

Aktuelno Društvo

Obavještavamo Vas da je u toku humanitarna akcija “Budi i ti Deda Mraz”, koja je zamišljena tako da omogući svakom da vas da postane Deda Mraz.

 

Približava nam se Nova godina. Najveseliji period u godini kada se budi praznično raspoloženje i kada pozitivne emocije posebno dolaze do izražaja. Period kada pravimo nove planove, kada želimo i sebi i svima oko sebe sve najbolje i najljepše.

Tu su pokloni, zagrljaji, poljupci, atmosfera koja se pamti za cijeli život. Posebno je ovo izraženo u porodici, gdje smo okruženi ljubavlju i pažnjom, osim … kod onih koji nemaju svoje porodice ili su žrtve porodičnog nasilja ili su zbog bolesti udaljeni od svojih najmilijih.

Njima je ponekad ovo i najteži dio godine.

Oni ne mogu da osjete toplinu porodičnog doma, toplinu zagrljaja i ljubav svojih bližnjih. Oni se tada osjećaju najusamljenije na svijetu. Nažalost, mi im ne možemo zamijeniti sve to, ali im, srećom, možemo pokazati koliko nam je stalo do njih i njihovog osmijeha.

 

Cijeli koncept omogućava svakom da posjeti sajt akcije i da izborom ustanove, a potom i djece, ispuni jednu ili više novogodišnjih želja nekom djetetu ili više njih, te tako postane nečiji Deda Mraz.

 

Za ovaj prvi put smo izabrali djecu iz nekoliko socijalno-obrazovnih ustanova širom BiH, a vjerujemo da će broj ustanova sa kojima ostvarimo saradnju, samo rasti.

 

Posebno za ovu akciju, izrađen je internet sajt www.budiitidedamraz.com preko koje smo odučili da “povežemo” naše mališane i naše Deda Mrazove.

 

Na samom sajtu možete pronaći više informacija o akciji.

 

Iako nismo još zvanično krenuli u promociju, dobar dio želja je već ispunjen, ali Vas molimo da akciji date još veći značaj tako što ćete pozvati Vaše čitaoce, slušaoce i gledaoce da uzmu učešće u ovom poduhvatu.

 

Njima su njihove želje najveće i najznačajnije, a Vi ih možete ispuniti i izmamiti bar još jedan dječiji osmijeh.

 

I zapamtite, sreća je u darivanju.

 

S poštovanjem

Deda Mraz

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *