Postepeno razvedravanje, za vikend sunčano vrijeme

Društvo
Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda vikend u BiH biće sunčan i topao.
U četvrtak u jutarnjim satima u Hercegovini se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje. U ostatku BiH biće pretežno sunčano.
U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne moguća je magla ili niska oblačnost.  Vjetar u Bosni biće slab do umjeren sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od minus tri do tri na jugu od četiri do devet, a dnevne od osam do 14, na jugu od 15 do 20 stepeni.
U petak će biti sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura od minus dva do četiri, na jugu od četiri do devet, a dnevne od 13 do 19, na jugu do 21 stepen.
U subotu takođe sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom. Jutarnje temperature od nula do šest, na jugu od šest do 11, a dnevne od 15 do 22 stepeni.
U nedjelju se očekuje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom. Jutarnje temperature od dva do osam, na jugu od osam do 12, a dnevne od 16 do 23 stepeni.
Agencije
Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *