Vukanović razotkrio novu korona-žurku! (VIDEO)

Društvo

Predstavnici vlasti u Republici Srpskoj javno pozivaju na poštovanje epidemioloških mjera, a privatno se druže na stranačkim okupljanjima i proslavama bez maski, pokazujući tako dvostruke standarde kojima su skloni i u drugim segmentima društvenog života.

 

Narodni poslanik Nebojša Vukanović objavio je video na svom blogu koji je nastao 5. marta na Jahorini, a na kojem je prikazan nastup pjevačice Ljupke Stević.

 

Na snimku se vidi da se niko od prisutnih ne pridržava epidemioloških mjera, a Vukanović je oštro kritikovao inspekciju i policiju koji nisu reagovali.

 

– Održana je žurka na kojoj je nastupala Ljupka Stević, a provod je trajao do pet sati ujutru. Žurka je organizovana neposredno nakon uvođenja novih mjera, ograničenje na 50 gostiju u objektu i rad do 22. Na Palama i u Sarajevu je jedno od najvećih žarišta korone u Republici Srpskoj i BiH. Svaki komentar je suvišan, jer policija i komunalna policija širom Republike Srpske obilazi ugostiteljske objekte i piše kazne ako nađe 51. gosta ili da objekt radi posle 22, a da je pravda selektivna pokazuje primjer sa Jahorine. Svaki komentar je suvišan – napisao je Vukanović u komentaru videa.

 

 

Dodatni problem je veliki broj zaraženih na Palama i Sarajevu, a ovakve žurke mogu dodatno pogoršati tešku situaciju, konstatuje Vukanović i dodaje:

 

– Vlasti apeluju i dr Đajić traži da se nose maske i u kućama, ali ćute i ne komentarišu žurke u organizaciji SNSD u Boljaniću kod Doboja, gdje se proslavljala „pobjeda“ Jerinića i rođendan tatinog sina Obrena Petrovića, koji je postao odbornik u Skupštini grada Doboja ili poslednja žurka na Jahorini.

 

Istinito/BN

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *