POSEBNA SJEDNICA NSRS
Šarović: Dodik zaslužio nagradu za zamajavanje javnosti!

Politika

“Niste me ubijedili u razloge održavanja ove sjednice i da podržim vaše stavove”, kazao je Šarović i dodao da Dodik zaslužuje, ako postoji takva, nagradu za zamajavanje javnosti, jer godinama manipuliše narodom.

 

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je danas da, kada je u pitanju visoki predstavnik u BiH kao i položaj Republike Srpske, se slaže sa onim što je iznio predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ali kako je rekao “kasnite, dobro kasnite”.

 

“Takve stavove morali ste imati prije 15-16 godina ili ranije kada ste bili vlast i kada je vaša uloga u prenosu ovlašćenja bila itekako značajna”, rekao je Šarović i podsjetio da je blizu 100 prenesnih nadležnosti s nivoa Republike Srpske na BiH.

 

Šarović je podsjetio Dodika da je njegova uloga tada bila značajna u prenosu tih nadležnosti i da su sve nametnute odluke visokih predstavnika izgalasane upravo glasovima sadašnje većine koju predvodi SNSD Milorada Dodika.

 

Šarović je podsjetio da je on (Šarović) jedan od onih koji su prošli torturu OHR-a, NATO-a i drugih.

 

“I Vi, gospodine Dodik tada ste rekli mora da je on (Šarović) kriv kada je ovo doživio. To je bio vaš odgovor na odluku OHR-a kada sam je bio proganjan od njih. Pogledajte stenograme šta ste govorili”, kazao je Šarović.

 

On je rekao da je protiv avanturističke politike koju vodi Milorad Dodik i od Republike Srpske pravi “strašilo” u svijetu.

 

“Niste me ubijedili u razloge održavanja ove sjednice i da podržim vaše stavove”, kazao je Šarović i dodao da Dodik zaslužuje, ako postoji kakva, nagrada za zamajavanje javnosti, jer godinama manipulišete narodom.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *