Dodik: Sudskim putem ću odgovoriti na optužbe za umiješanost u smrt Nikole Đurovića!

Društvo

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik s gnušanjem je odbacio svaki navod o njegovoj umiješanosti u tragičnu smrt Nikole Đurovića, koja se desila 2011. godine, za koju su, kako je rekao, “poznati vinovnici i koji su i osuđeni”.

 

– Kome nakon 10 godina od ovog događaja trebaju ovakve optužbe i u koje svrhe ostaviću javnosti Republike Srpske da procijeni. Razumijem bol porodice i žalim zbog njihovog gubitka, ali to im ne daje za pravo da iznose klevete na moj račun, rekao je Dodik u izjavi za Novinsku agenciju SRNA.

 

Dodik je najavio da će na optužbe odgovoriti tužbom, rekavši da je primoran da to “rješavamo sudskim putem”.

 

– Jesam dužan da trpim kritiku, ali ne i monstruozne laži, jer ja nisam samo član Predsjedništva. Ja sam i sin i otac i djed i moja porodica ne bi smjela da bude žrtva ovakvih konstrukcija”, istakao je Dodik komentarišući optužbe na njegov račun u vezi sa stradanjem Nikole Đurovića u saobraćajnoj nesreći u avgustu 2011. godin u Banjaluci.

 

Majka tragično stradalog Nikole Đurovića u izjavi za medije navela je da se Milorad Dodik, tada predsjednik Republike Srpske vozio u audiju koji je udario u vozilo njenog sina koji je od zadobijenih povreda preminuo.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *