Prijedor: Skup podrške Daliboru Pavloviću

Društvo

Prijedorčani su došli na skup noseći zastave RS, Srbije i SNSD. Na transparentu su ispisali “Gradonačelniče mi smo Vas birali, mi stojima iza vas. Ostavka ne!“

 

Dalibor Pavlović je na skup stigao sa suprugom i rekao da se mora odmoriti mjesec dana i da Prijedor ide u izbore.

 

On je pred nekoliko stotina okupljenih istakao da niko nije ucijenjen da dođe na ovaj skup i da ga nije organizovala nijedna partija.

 

– Vidim da tražite da ne dam ostavku, a ja tražim samo jedno od vas koji volite ovaj grad, ne vjerujete u gluposti, nemojte dozvoliti da protuve koje samo tipkaju na telefonu unište ovaj grad. Veliki broj predsjednika opozicionih partija je uprlo oči u Dalibora, gledajte, imate šta da vidite, čovjeka koji će se sa vama do smrti boriti, poručio je Pavlović.

 

– Mi smo ga birali i želimo da ga spriječimo da preda ostavku – rekla je Gorana Mišić Bundža, koja je bila među organizatorima skupa.

 

Pavlović je u petak obavijestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

 

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su  procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje. Pored fotografija, pojavila se i viber prepiska koju je Pavlović navodno imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *