SNSD TREBINJE U BORBI PROTIV PUŠENJA
Fejsbuk se smije statusu na zvaničnoj stranici SNSD

Društvo

Objava na Fejsbuk stranici SNSD Trebinje, u kojoj ova partija na svom zvaničnom nalogu kritikuje istupe odbornika Pokreta za pravdu i red Đorđa Vučinića i lidera tog pokreta Nebojše Vukanovića, postala je viralna.

 

Korisnici društvene mreže Fejsbuk u svojim komentarima ismijavaju objavu SNSD Trebinje koja se, umjesto političkim stavovima, bavi životnim navikama mladog odbornika Vučinića, spočitavajući mu kako je, dok je bio student, pušio Marlboro.

 

 

– Najveći apsurd je što je najglasniji Vukanov pijun hvalisavi student prava koji prosipa priču o socijalnoj politici i neracionalnom trošenju novca, iako je kao srednjoškolac pušio Marlboro, dok je većina njegovih vršnjaka stidljivo trošila s mukom zarađeni roditeljski novac, navedeno je u objavi SNSD Trebinje na Fejsbuku.

 

Kao da mu je ova “kritika” bila nedovoljna, administrator stranice SNSD Trebinje u komentaru podsjeća da je tada “Marlboro bio 4 KM, ali je kifla bila 0,5 KM”.

 

 

Uslijedile su brojne reakcije i komentari na Fejsbuku, nakon što je Vučinić objavu sa stranice SNSD Trebinje prenio na svom profilu.

 

– Da si pušio Ronhil bilo bi sve OK, al’ pušiti Marlboro je stvarno nečuveno. Pređi na Ronhil i povedi se primjerom “oca nacije”, stoji u jednom od komentara.

 

Neki su podsjetili i na narkomanske sklonosti pojedinih visokopozicioniranih članova SNSD:

 

–  A oni iz SNSDa stidljivo trošili novac roditelja dok su bili studenti a danas vuku crte po ugostiteljskim lokalima i to ne baš tako stidljivo!

 

Uporni komentatori su čak uspjeli da natjeraju administratora stranice da ispravi  gramatičku grešku, jer je u “naletu inspiracije” napisao pisajući, umjesto pišući.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *