32 GODINE SDS U K. DUBICI
Ovo je vjetar u leđa za nove izazove koji nas čekaju!

Društvo

Na velikom narodnom zboru kod manastira Moštanice povodom pravoslavnog praznika Preobraženja Gospodnjeg, juče je proslavljeno 32. godine od osnivanja Srpske demokratske stranke u Kozarskoj Dubici.

 

Proslavu su uveličali brojni gosti, među kojima su bili predsjednik SDS Mirko Šarović i Jelena Trivić, potpredsjednica PDP.

 

– Ovo je svečan dan i okupio se veliki broj ljudi, čime smo pokazali da Srpska demokratska stranka ima tradiciju na prostoru Potkozarja. Nadamo se da će nam ovo dati vjetar u leđa za sve izazove koji nas narednih mjeseci čekaju – izjavio je Nikola Zlojutro, predsjednik OO SDS Kozarska Dubica.

 

 

– Bila mi je čast da budem ovde i uveličam proslavu 32 godine postojanja SDS u Kozarskoj Dubici. Jedina stranka koja je starija od Republike Srpske, koja je sa borcima i narodom stvorila i odbranila Republiku Srpsku. Uvijek mi je zadovoljstvo biti tu jer se u SDS osjećam kao kod svoje kuće, a posebno u ovom kraju, jer mi je deda porijeklom sa ovih prostora i osjećam se lijepo sa narodom ovdje – rekla je Jelena Trivić.

 

 

 

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *