Stanivuković: Banjaluka među svjetskim teniskim centrima!

Društvo

Banja Luka se i zvanično nalazi na ATP kalendaru i to u aprilu, kada se odigravaju najveći svjetski teniski turniri i kada će u našem gradu igrati najbolji svjetski teniseri, među kojima i Novak Đoković.

 

– Banjaluka je među najvećim svjetskim turnirima i gradovima, uz turnir u Monte Karlu, Madridu i Barseloni, u mjesecu aprilu igra se turnir u našem gradu, što se sada može vidjeti na zvaničnom sajtu i ATP kalenadaru – rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

 

Dodao je da svi zajedno treba da budemo ponosni na taj projekat, koji će naš grad pozicionirati na evropskoj, ali i svjetskoj teniskoj listi.

 

– Radimo najveću sportsku i turističku priču u našem Gradu i Republici Srpskoj i zato je ovo vrijeme kada svi treba da budemo ponosni i da zajedno damo svoj doprinos, ako ništa, bar pozitivnim mislima – poručio je Stanivuković.

 

Tim povodom Stanivuković se nedavno susreo sa direktorom turnira Srbija open, Đorđem Đokovićem.

 

-Analizirali smo sve aspekte turnira i utvrdili da sve teče planiranom dinamikom. Zato zajedno sa toliko entuzijazma ulažemo napore kako bismo sve u roku završili i dočekali najbolje tenisere svijeta, a naravno i publiku i turiste iz cijelog svijeta – zaključio je gradonačelnik.

 

Podsjećamo, Banja Luka će biti domaćin ATP 250 turnira, koji će se igrati u periodu od 17. do 23. aprila, kada u naš grad dolazi i najbolji svjetski teniser, Novak Đoković.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *