Nestao Banjalučanin Darko Kolarević

Hronika

Policija, prijatelji i porodica tragaju za Darkom Kolarevićem (26) iz Banjaluke, koji je u subotu nestao na području ovog grada.

 

Na društvenim mrežema njegovi poznanici pišu da je Darko iz banjalučkog naselja Lazarevo, a da je kuću napustio u subotu.

 

Naime, policijskoj upravi Banjaluka, juče oko 8 časova, prijavljeno je da se Darko Kolarević, rođen 11.12.1993. godine, u Gradišci, nastanjen u Banjaluci, u subotu oko 17.00 časova udaljio iz porodične kuće iz ulice Zmaj Ognjena Vuka u nepoznatom pravcu.

 

“Visok je oko 205 cm, mršavije građe, smeđih očiju i smeđe kratke kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava, plavi šorts i plave papuče sa natpisom FILA”, navedeno je iz banjalučke policije.

 

Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog, a o navedenom obavješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

Policija apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalog ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *