HRVATSKA
Pronađeno tijelo četvorostrukog ubice

Hronika Region

Muškarac za koga se sumnja da je počinio četiri ubistva u Šibeniku i Vodicama pronađen je mrtav pored automobila koji je koristio, potvrdio je portparol Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić.

 

Ubijeno je jedno lice u Vodicama i tri na izlazu iz Šibenika, a policija je ubicu pronašla mrtvog, prenosi HRT.

 

Kako nezvanično saznaje Šibenik.in, ubica je sebi presudio pištoljem.

 

“Osoba za koju sumnjamo da je počinitelj je pronađen mrtav pokraj svoga auta kojega smo također tražili”, rekao je portparol šibenske policije Šime Pavić u Dnevniku HRT-a.

 

Prema prvim policijskim informacijama, tijelo ubice pronađeno je nešto prije 19 sati na otvorenom prostoru nedaleko od Vodica. Pronađeno je i vozilo za kojim je policija tragala, a uviđah bi trebao potvrditi je li riječ o samoubistvu, kako se pretpostavlja, saznaje se u policiji koja nije otkrila njegov identitet, prenosi Index.hr.

 

Ubica i ubijeni u Vodicama bili su u poslovnom odnosu, a policija je prvo primila dojavu da je u Vodicama pronađeno tijelo muškarca.

 

Nakon toga je uslijedila dojava da su u Šibeniku još tri mrtve osobe, dva muškarca i jedna žena.

 

Mediji su ranije javili da je, nezvanično, ubica Branko Koloper, vlasnik propale šibenske firme “Matkol”, koji je imao niz pekara i trgovina po gradu, ali je otišao u stečaj.

 

Među ubijenima su navodno Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca “Djelo”, a pominje se i Radojka Danek, stečajni upravnik i vijećnik u šibenskoj gradskoj vijećnici, te još jedan muškarac.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *