Stanić: Dodik svaki sat vremena mijenja stavove

Politika

Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS) Miladin Stanić izjavio je danas da će poslanici te stranke u Narodnoj skupštini RS, zavisno od predloženih zaključaka, odlučit će kako će glasati 17. februara, na posebnoj sjednici NSRS o odlukama Ustavnog suda BiH.

 

Ipak, najavljuje, da će poštovati svaku odluku Narodne skupštine.

 

Stanić je rekao novinarima da lider SNSD-a Milorad Dodik “svaki sat vremena mijenja stavove” te da u SDS-u ne žele da posebno zasjedanje 17. februara liči na prethodnu sjednicu, na kojoj je, kaže, došlo i do tuče.

 

“Odluka Ustavnog suda BiH je nepotrebna i posljedica je ping-pong igre između SDA i SNSD-a. Te dvije stranke se jedine obraćaju Ustavnom sudu BiH i obavezno to čine u izbornim godinama kako bi na svojoj lošoj vladavini, obezbijedili još koju godinu da produže mandat”, utvrdio je Stanić.

 

Upozorio je da će Republika Srpska biti devastirana ako vlast nastavi s potpisivanjem Programa reformi i ulaskom u NATO.

 

“Kada neko osjeti da si slab, preduzima druge mehanizme da vas oslabi. Političari na vlasti u RS su ucijenjeni, u kriminalu do guše i imaju mogućnost da slušaju ili da idu u zatvor. Dok ne odu s vlasti, RS će biti u problemima”, dodao je.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *