Radojičić objavio listu kandidata za Banjaluku

Politika

Gradonačelnik Banjaluke i kandidat za tu funkciju na lokalnim izborima u novembru Igor Radojičić objavio je danas odborničku listu kandidata SNSD-a za Skupštinu Banjaluke.

 

Nosilac liste je Srđan Amidžić, koji je aktuelni zamjenik gradonačelnika, po zanimanju doktor ekonomskih nauka i profesor Univerziteta.

 

“Među ostalim, novim imenima su doktorica Nevena Todorović koja s uspjehom, u vremenu epidemije vodi Dom zdravlja, najbolji sportista Banjaluke, golman rukometaša Borca, Bojan Ljubišić, jedan od najboljih studenata Univerziteta u BL, Stefan Kremenović, student 6. godine. Medicinskog fakulteta, jedan od najboljih poljoprivrednih proizvođača, sjajna i vrijedna Vinka Savić, omiljeni porodični ljekar, tražen i u ratu i u miru dr Mladen Šukalo, svima poznat i drag Gera”, saopštio je Radojičić.

 

Na listi su i ugledni banjalučki ljekari Snežana Kutlešić Stević, Stanislav Palija, Gordana Straživuk, Renata Tamburić, direktor Fudbalskog kluba Krupa Mladen Ilić, trener fitnes studija Saša Kecman, Ljiljana Svjetlanović, iz privatne škole stranih jezika, i niz uspješnih poslovnih ljudi i prosvjetnih radnika, naveo je Radojičić.

 

“Uspješna kombinacija naših sadašnjih odbornika i aktivista i novih lica. Sigurno najbolji izbor za Banjaluku 2025”, istakao je Radojičić.

 

Podsjetimo, Radojičić je ranije sa još devet partija potpisao sporazum o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima. Radojičić je rekao da je ovaj sporazum potpisan sa ciljem da razvoj grada Banjaluka bude nastavljen na programu 2024, pod nazivom Okupljanje za Banjaluku 2025 plus.

 

Nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *