Ivić: Razlaz sa SNSD-om planiran, a ne ishitren potez!

Politika

Potpredsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Duško Ivić izjavio je  da je razlaz sa SNSD-om planiran, a ne ishitren potez, kako to neki vide.

 

– Mi ćemo u tome istrajati. DNS je politička partija koja Republiku Srpsku vidi u jačem ekonomskom razvoju i po želji njenih građana, rekao je Ivić na konferenciji za novinare u Prijedoru.

 

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a prijedorske regije i član Predsjedništva DNS-a Milenko Đaković rekao je da je DNS od svog osnivanja umjerena politička partija na strani građana i naroda.

 

On smatra da su u posljednje dvije godine usporeni procesi na realizaciji projekata u Prijedoru jer su “sa republičkog nivoa jednostavno prekinuli kontakte s Prijedorom”.

 

– Radili smo sve kako bismo riješili problem poplava. Prijedor je zaostao u rješavanju tih pitanja, a svi riječni tokovi su u nadležnosti republičkih organa, istakao je Đaković.

 

On je naglasio da su pored svih dogovora koje su imali da se nastavi rješavanje tih problema, iz republičkih institucija dobili odgovor da u Prijedor “neće ići ništa”.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *