“Hladno pivo” izdaje dvostruki album

Magazin

Kultni zagrebački bend “Hladno pivo” izdaje dvostruki živi album, a kao prva najava stigao je spot za pesmu “Jedan osmijeh”.

Snimka njihovog velikog koncerta iz Doma sportova održanog 3. marta naći će se na bogato opremljenom dvostrukom CD i Blu-ray izdanju “30 godina · Greatest Hits · Live”.

“Jednim osmijehom”, pjesma s kultnog albuma “Šamar”, odabrana je kao savršena najava izdanja na kojem će se naći 32 hita od kojih ćemo izdvojiti samo neke: “Samo za taj osjećaj”, “Nije sve tako sivo”, “Ezoterija”, “Pitala si me”, “Zimmer Frei” i “Politika”, a u prodaji će se naći širom regiona od petka, 7. decembra.

– Ova snimka je u stvari audio-vizualna pripovijetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovjetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo – napisao je Zoki u predgovoru za knjižicu izdanja.

Album “30 godina – Greatest Hits Live” od juče je dostupan ekskluzivno na “Deezeru”, a uskoro i na ostalim digitalnim platformama.

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *