Internacionalni vinski i gastro festival “Vinosaur” u Banjaluci

Magazin

Internacionalni vinski i gastro festival “Vinosaur” održaće se na jedinstvenoj lokaciji prelijepog kompleksa Stara Ada u Banjaluci u četvrtak i petak, 30. i 31. maja 2019. godine.

 

Na dvanaestom Vinosauru svoje proizvode predstaviće ukupno 90 domaćih, regionalnih i internacionalnih proizvođača iz vinskog i gastro segmenta.

 

“Nastavljamo našu priču o vinu i gastronomiji koju iz godine u godinu obogaćujemo novitetima na radost i zadovoljstvo svih posjetilaca. Težimo ka unaprijeđenju našeg festivala, očuvanju kvaliteta i edukativnog karaktera istog. Narednih godina značajno ćemo proširiti gastro segment i ponudu asesoara koji je od posebnog interesa za ugostitelje. Želimo da Vinosaur ostane izvanredan ambasador našeg grada, te da svi naši izlagači, kako domaći tako i inostrani kao i posjetioci sa sobom nose lijepo sjećanje i utisak koji traje. Svjesni smo da naša priča više nije samo naša, jer o Vinosauru sada pričaju mnogi, te sa nestrpljenjem iščekuju svaki naredni”, poručuju organizatori.

 

Internacionalni karakter Vinosaura potvrđuje činjenica da će festival na jednom mjestu okupiti lzlagače iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Italije, Francuske, Španije, Čilea, Argentine, Novog Zelanda, Australije i Južne Afrike.

 

Festival je otvoren za posjetioce u periodu od 17:00-22:00 časova.

 

Ulaznice za 12. Internacionalni vinski i gastro festival “Vinosaur” po cijeni od 25 KM možete potražiti na sljedećim lokacijama:

 

▪️ Wonderland Gift Shop (Srpska 99, Banja Luka)

 

▪️ Kuća Pića (Branka Popovića 41b, Banja Luka)

 

▪️ Archive Coffee & Bar Banjaluka (Nikole Pašića bb, Banja Luka),  te na dane održavanja Festivala na ulazu u kompleks Stara Ada-Ostrvo.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *