Krivokapić: Stotine miliona evra se iznose iz Crne Gore u Srbiju!

Region

Mandatar za sastav nove vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, tvrdi da se poslednjih dana iz Crne Gore iznose stotine miliona evra u Srbiju.

 

– Patriotizam koji se ispoljava poslednjih dana je patriotizam lažne nade. Iz Crne Gore stotine miliona iznose patriote koje su se zaklinjale u Crnu Goru i to najčešće završava na računima u Srbiji gdje se kupuju vile, stanovi na ekskluzivnoj lokaciji koju zovu ‘Beograd na vodi’ i na taj način se blago Crne Gore pretače u drugu državu, kazao je on u intervju za TV Vijesti.

 

Naveo da za te tvrdnje ima “konkretna saznanja” i da će “vrlo brzo imati i dokaze za to”.

 

– Mi smo poslali zahtjev koji će vrlo brzo pokazati da li su te informacije tačne, i to ne ide preko Centralne banke Crne Gore, nego direktno jedna banka iz Crne Gore koja je sestrinska drugoj, prebacuje ogromna sredstva u Srbiji, kazao je Krivokapić.

 

On nije saopštio više detalja o tome.

 

“Onaj ko ima vjeru, neće se zaraziti koronom”

 

Krivokapić je kazao da “onaj ko ima vjeru, neće se zaraziti korona virusom istom kašikom na pričešću”.

 

Upitan da li veruje da se pričešćem može preneti virus, mandatar je rekao da je to “poseban trenutak za svakog vjernika” i da se “u istoriji to pitanje nikada nije postavljalo”.

 

– Vjera nadvladava sve. Postoje mnogobrojni dokazi da kada je neko rekao: ‘Ako imaš vjere, pomjerićeš planinu s jednog na drugo mjesto’, to se i desilo. Stvarno se fizički desilo! Ako vi imate vjeru, vjerujte da nemate nikakvih problema i da se nećete zaraziti pričešćem, rekao je on u intervjuu za TV Vijesti.

 

Mandatar je bio medju stotinama vjernika koji su se na sahrani mitropolita SPC Amfilohija pričestili istom kašikom.

 

– Vi znate da čovek koji dođe – Slava mu i Milost – pod Ostrog, ako dođe s verom, da će što-šta da doživi kao preporod. Pričešće je poseban čin i, naravno, u istoriji se nekad postavljalo to pitanje. To je praksa koju crkva propisuje, kazao je mandatar.

 

Krivokapić je rekao da je korona virus prebolio na nogama i da je to saznao tek kada je uradio test na antitijela. On se izvinio građanima što nije nosio masku na sahrani mitropolita Amfilohija koji je umro od posljedica korona virusa i rekao da je time iskazao nepoštovanje.

 

– Iako pouzdano znam da sam KOVID prebolio na nogama, a to govore antitijela. Preležao sam koronu i ne znajući da je imam, rekao je Krivokapić.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *