Podrška za SPS od gradonačelnika Budve

Region

Imate moju podršku, a znam da imate i podršku naroda Republike Srpske – stoji u pismu podrške koje je gradonačelnik Budve Marko Bato Carević uputio predsjedniku SPS Goranu Selaku i svim članovima SPS uoči Lokalnih izbora 2020.

 

Carević je zbog epidemiološke situacije spriječen da posjeti Banjaluku i SPS, ali je uputio riječi podrške svim kanidatima SPS, a posebno predsjedniku SPS Goranu Selaku.

 

– Želim vam sreću i uspjeh na Lokalnim izborima, kako u Banjaluci tako i u čitavoj Republici Srpskoj. Žao mi je što zbog epidemiološke situacije ne mogu doći u Banjaluku da podržim braću i sestre iz SPS i svog prijatelja, nosioca liste i predsjednika SPS Gorana Selaka. Nadam se da ćemo vrlo brzo imati priliku i da se vidimo. Imate moju podršku, a znam da imate i podršku naroda Republike Srpske. Sve najbolje na predstojećim izborima i u budućem radu – stoji u pismu.

 

Predsjednik SPS Goran Selak u ime svih članova partije i velikog broja građana Srpske, podržao je Batu Carevića uoči istorijskih izbora u Crnoj Gori, kao jednog od nosilaca pozitivnih promjena u Crnoj Gori.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *