Đoković: Zverev dolazi u Srbiju, o ostalim lokacijama se pregovara

Sport

Najbolji svjetski tenser Novak Đoković, prvi put se obratio medijima nakon objave da će se Adrija tur održati u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH, a ovom prilikom potvrdio je da će i Aleksandar Zverev igrati u Beogradu gdje će praviti društvo njemu, Dominiku Timu i Grigoru Dimitrovu.

 

-Fenomenalna vijest, Saša Zverev će da dođe u Beograd, pored tima i Dimitrova. Zahvalan sam im i presrećan što ću imati priliku da ih ugostim u mom rodnom gradu i nadam se da će se do tog 13. juna neke regulacije izmijeniti, pa ćemo možda imati mogućnost da imamo i publiku. To je nešto što je neizvjesno kao i neke stvari u vezi sa korona virusom – rekao je Novak Đoković koji se zahvalio svim medijima.

 

-Hvala što se prepoznali značaj ove jadranske turneje koja će trajati mjesec dana. Srećan, sam, radostan i uzbuđen što ću imati priliku da igram u Beogradu i putujem u reguonu u susjedne zemlje i tamo nastupim na turnirima koji su organizovani u nekoliko nedjelja. Humanitarni karakter, svi prihodi od ugovora, tv prava i ostalog će zapravo ići u humanitarne organizacije. Moja fondacija će biti jedna od tih, a svjetske zvijezde koje budu dolazile će imati mogućnost da izaberu neke humanitarne organizacije da li ovde ili u svetu to je njihova odluka. Svi oni ovdje dolaze besplatno zbog mog odnosa sa njima i karaktera turnia. Neki će odigrati jedan vikend, neki će igrati više i moraćemo pojedinačno sa svakim da pričamo – rekao je Novak.

 

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković istakao da da su trenutno sigurni turniri u Beogradu i Zadru.

 

-Izvesno je da će Beograd i Zadar turniri na tim lokacijama, Crna Gora još nije potvrđena 100 odsto kao ni BiH. Želimo da se tamo održe turniri, ali prosto zbog kasnog početka te dvije posljednje lokacije nisu sigurne, ali radimo na tome da se to tamo turniri održe. Kao što sam rekao svi teniseri će doći u Beograd, Tim će igrati samo u Srbiji, Zverev će ići i u Hrvatsku, Dimitrov i u Crno Goru. Pregovaram sa još nekoliko internacionalnih zvijezda, takođe i nacionalnih – objasnio je Novak.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *