Mićić i Jerinić zajedno kod Dodika!?

Aktuelno

Gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS Mićo Mićić viđen je jutros oko 09.30 časova u holu Vlade RS u društvu gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića, bivšeg SDS-ovca iz “Obrenove grupe u Doboju”.

 

Zajedno su ušli u lift i, prema našim saznanjima, zaputili se na 16. sprat, gdje se nalazi kabinet člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

Podsjećamo, Mićić se sa Dodikom sastao prije petnaestak dana, u hotelu San, u Laktašima kod Banjaluke, gdje su pod okriljem noći vodili razgovarali o samo njima poznatim temama.

 

Dodik je kasnije priznao da su razgovarali i o predstojećim lokalnim izborima, kao i o mogućoj saradnji u Bijeljini, dok je Mićić to nevješto negirao i tvrdio da su razgovarali o infrastrukturnim projektima na području Semberije.

 

Prema našim saznanjima razgovori o saradnji Dodika sa Mićićem privedeni su kraju samo se utvrđuje način na koji će to biti i realizovano.

 

Prvi test saradnje SDS i SNSD u Bijeljini mogao bi biti na narednoj sjednici gradske skupštine, kada će, kako se tvrdi, po uzoru na “Obrenov scenarij” iz Doboja, u SDS-ovu skupštinsku većinu ući i SNSD.

 

Mićić i Jerinić su nakon Dodika, prisustvovali i sjednici Upravnog odbora Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske,

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *