Narodna skupština usvojila Nacrt zakona o VSTS

Aktuelno

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je u prvom dijelu 20. redovne sjednice sedam zakona, dva nacrta i jednu odluku.

 

– Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas, u prvom dijelu 20. redovne sjednice, Zakon o dopuni Zakona o tržištu hartija od vrijednosti, Zakon o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti, Zakon o izmjeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, Zakon o dopunama Zakona o republičkoj upravi, Zakon o fiskalizaciji, Zakon o obnovljivim izvorima energije i Zakon o utvrđivanju porijekla imovine i posebnom porezu na imovinu, saopšteno je iz NSRS.

 

Narodna skupština je usvojila i dva nacrta zakona: Nacrt zakona o Visokom sudskom i tužilačkom savjetu Republike Srpske koji je upućen u javnu raspravu koja će se sprovesti u roku od 60 dana, i Nacrt zakona o audio-vizuelnim djelatnostima, koji je upućen u stručnu raspravu koja će se sprovesti u roku od 30 dana.

 

Usvojena je i Odluka o usvajanju Zoning plana područja posebne namjene „Aerodrom Trebinje“.

 

Dvadeseta redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena u utorak, 22. februara, u 10.00 časova, a na dnevnom redu nalazi se još sedam tačaka.

 

rtvbm.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *