Zbog lošeg gradskog grijanja i Radojičić ima grijalicu u kabinetu! (FOTO)

Društvo

Koliko je grijanje u Banjaluci (ne)kvalitetno možda najbolje ilustruje električna grijalica u kabinetu gradonačelnika Igora Radojičića koja sigurno ne služi za ukras, već za dogrijavanje.

Na fotografiji koja je načinjena u srijedu tokom oproštajne posjete ambasadora SAD u BiH Morin Kormak kod gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, vidi se kvarcna električna grijalica kojom gradonačelnik očito povremeno dogrijava svoj kabinet.

U trenutku fotografisanja grijalica nije bila uključena jer je sastanak održan u 15.00 časova popodne kada je u Banjaluci još bilo sunca, a spoljašnja temperatura vazduha bila nekoliko stepeni iznad nule.

Banjalučani imaju sreće što zima još nije pokazala zube, nije bilo snijega niti ekstremno niskih temperatura od početka ovogodišnje sezone grijanja. Inače, uz mlake radijatore teško da bi se zagrijali.

Otkako je novo preduzeće koje su zajedno osnovali IEE i Grad Banjaluka – “Eko toplane” d.o.o. – preuzelo grijanje grada, većina korisnika nije zadovoljna. Novu toplanu od osnivanja prate brojni problemi i neregularnosti, a od starta 1. februara 2018. godine, ona Banjalučanima nije mogla da ponudi ništa više osim mlakih radijatora.

Istinito

Tagged