Na planinama slab snijeg, u ostatku BiH kiša

Društvo

Prema podacima Federanog hidrometeorološkog zavoda, od jutros preovladava oblačno vrijeme, a u Krajini i Hercegovini pada kiša. Na planinama pada slab snijeg.

 

U Republici Srpskoj i ostalim dijelovima BiH danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom u većini predjela, a krajem dana očekuje se razvedravanje.

 

Prestanak padavina i djelimično razvedravanje očekuje se prvo na sjeveru i sjeveroistoku, a do kraja dana i u ostalim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

Duvaće slab do umjeren vjetar južnih smjerova, u Posavini i Krajini sjeverni i sjeverozapadni.

 

Najviša dnevna temperatura vazduha od devet do 15, na planinama oko pet stepeni Celzijusovih.

 

Prema podacima Federanog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava oblačno vrijeme, a u Krajini i Hercegovini pada kiša. Na planinama pada slab snijeg.

 

Na Bjelašnici je jutros bilo najhladnije, gdje se temperatura vazduha u sedam časova spustila jedan stepen ispod nule.

 

Na Čemernu su u isto vrijeme izmjerena četiri stepena, na Mrakovici, na Han Pijesku i na Ivan Sedlu pet, na Sokocu i u Bihaću šest, u Gacku, Novom Gradu i Livnu sedam, u Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Sarajevu, Šipovu i Bugojnu osam, u Bileći, Ribniku, Zenici, Srebrenici, Srpcu, Grudama i Sanskom Mostu devet, u Banjaluci, Gradišci, Mostaru, Trebinju, Rudom, Tuzli i Širokom Brijegu 10, u Višegradu, Doboju, Tuzli i Zvorniku 11, a u Brčkom i Bijeljini 12 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *