Pokušao ubiti suprugu, ranio oca i kćerku, pa usmrtio policajca

Hronika

Protiv Marka Šabića iz Prijedora danas će biti podnesen izvještaj Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je ubio policajca Slađenka Tubina i pokušao ubiti svoju suprugu.

 

Sve se desilo juče u mjestu Gornja Ravska kod Prijedora kada je osumnjičeni sa svojom porodicom, suprugom, sinom i kćerkom, došao na uskršnji ručak u kuću svojih roditelja.

 

Novinar “Nezavisnih” od komšija saznaje da se Šabić sukobio sa majkom i ocem, nakon čega je ranio oca koji je pokušao odbraniti majku.

 

Njegov sin je potom odvezao djeda u Hitnu pomoć, a Šabić se sakrio u kupatilo. U međuvremenu je stigla policija, a policijski službenik Slađenko Tubin je pokušao da pregovara sa Šabićem. Potom je, kako kažu komšije, osumnjičeni izašao iz kupatila, pucao iz lovačke puške na policajca, pa je počeo da puca na članove porodice koji su pobjegli u šumu, u blizini porodične kuće. Tubin je zadobio povrede u predjelu stomaka, a jedan metak je pritom okrznuo njegovu maloljetnu kćerku.

 

Tubin je nakon ranjavanja vozilom Službe hitne pomoći prevežen u Opštu bolnicu Prijedor.

 

Srna je nezvanično objavila da je Šabić napao svoju suprugu, koja ga je nazvala narkomanom.

 

Osumnjičeni je bio poznat kao nasilnik i često se sukobio sa ocem, uglavnom oko zemlje. Inače, kako saznajemo, obojica su bili lovci.

 

Šabić je uhapšen juče oko 19.25 časova i sproveden je u prostorije PU Prijedor. On će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat Republičkom tužilaštvu u Banjaluci.

 

Tubin je preminuo noćas oko 1 sat poslije ponoći u Opštoj bolnici Prijedor.

 

nezavisne.com

 

Tagged

1 thought on “Pokušao ubiti suprugu, ranio oca i kćerku, pa usmrtio policajca

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *