Optuženi za ubistvo Krunića i Pavlovića izjavili da nisu krivi

Hronika

Optuženi u slučaju teškog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića izjavili su danas u Okružnom sudu u Banjaluci da nisu krivi ni po jednoj tački optužnice.

 

Benedi Đukanović (42), Emilio Baldo (53) i Rodoljub Gajić (35) izjašnjavali su se o krivici iza zatvorenih vrata u Okružnom sudu u Banjaluci.

 

Prema navodima iz optužnice, Benedi Đukanović i Emilio Baldo su od početka 2019. do 22. aprila 2019. godine na području Laktaša i to zajedno sa Željkom Kovačevićem koji je ubijen tokom napada, organizovali ubistvo Slaviše Krunića, vlasnika agencije za obezbjeđenje “Sektor sekjuriti”.

 

Optuženi saučesnik Rodoljub Gajić, koji je do hapšenja radio u firmi “Sektor” označen je kao pomagač ubica, jer je saučesnicima javljao informacije o kretanju Krunića u danima uoči ubistva, njegovom boravku u kući u banjalučkom naselju Glamočani, ali i obezbeđenju koje je imao.

 

Vlasnik zaštitarske firme „Sektor sekjuriti“ i njegov tjelohranitelj ubijeni su u sačekuši nedaleko od porodične kuće u Glamočanima kod Banjaluke 22. aprila prošle godine.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *