Nožem napao sugrađanina pred policijom

Hronika

Policija je u Kozarskoj Dubici uhapsila M.V. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i neodzvoljeno posjedovanje ilegalnog naoružanja i municije.

 

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da oštećeni D.Đ. prvo policiji prijavio da ga je osumnjičeni verbalno napao 29. februara oko 9.15 časova.

 

-Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su u neposrednoj blizini objekta policijske stanice uočili osumnjičenog M.B. koji je uz prijetnju upotrebe noža pokušao fizički napasti oštećenog D.Đ. Brzom intervencijom policijskih službenika, a nakon što se oglušio o zakonito naređenje, osumnjičeni je lišen slobode te mu je oduzet nož – saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor za Srpskainfo.

 

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici izvršeno je pretresanje objekata koje koristi M.V.

 

Tokom pretresa od osumnjičenog je oduzeta automatska puška, pištolj i određena količina municije različitog kalibra.

 

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica M.V. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće podnesen izvještaja za počinjena krivična djela „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

 

srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *