Zabranu kretanja u RS prekršila 94 građanina

Hronika

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa zabranu kretanja prekršila su 94 građanina, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova MUP Republike Srpske.

 

– Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u od subote, 18. aprila od 15.00 časova do ponedjeljka, 20. aprila u 5.00 časova, u protekla 24 časa prekršila su 94 građanina u Republici Srpskoj – navodi se u saopštenju.

 

U saopštenju se navodi da je zbog kršenja zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije u vezi sa zabranom napuštanja teritorije opštine prebivališta subotom od 12.00 časova do nedjelje do 18.00 časova sankconisano 11 lica.

 

Iz MUP-su podsjetili građane da je u Republici Srpskoj i danas na snazi zabrana kretanja za sva lica od 20.00 do 5.00 časova u utorak, 21. aprila.

 

Od ove zabrane su izuzeta lica kojima poslodavac izda potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada i lica kojima MUP izda dozvolu za kretanje.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *