Vukanović: Talas promjena u RS mora krenuti iz Banjaluke

Politika

Poslanik u Klubu SDS Nebojša Vukanović je rekao da Srpska ima dovoljno resursa i prirodnih bogatstava da bi svi njeni građani mogli dobro živjeti, ali da se to ne može desiti ako jedan čovjek ima milijardu, a većina nema ništa.

 

Vukanović je na druženju sa građanima, koje je sinoć organizovao Gradski odbor SDS Banjaluka u naselju Borik, rekao da oslobađanje Republike Srpske od nenarodne vlasti mora krenuti iz njenog najvećeg grada.

 

„Кada oslobodimo glavni grad ta će se sloboda prenijeti na čitavu državu“, kazao je Vukanović.

 

Poručio je da su istina i pravda najjače oružje i da zlo kad tad mora biti poraženo.

 

„Ovo zlo koje sada vlada ne može skinuti niti jedan pojedinac, niti jedna partija, nego to mora učiniti narod. Mi smo na strani dobra i govorimo istinu to je naša najveća snaga. Džaba im novac, mediji i svi ostali resursi koje su prigrabili, jer istina i pravda moraju pobijediti, hoće li to biti za šest mjeseci, godinu ili dvije to nije bitno, a jedino je važno da ostanemo na pravoj strani“, kazao je Vukanović.

 

On je rekao da Srpska ima dovoljno resursa i prirodnih bogatstava da bi svi njeni građani mogli dobro živjeti, ali da se to ne može desiti ako jedan čovjek ima milijardu, a većina nema ništa.

 

Predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka Slavko Grbić je rekao da nepravda, kojoj su izloženi građani Banjaluke mora biti pobijeđena, a jedini način je smjena nenarodne vlasti.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *