Mićić: SDS jedini politički izbor

Politika

Razgovaram sa svima kojima je u cilju razvoj Semberije, jer naši projekti moraju biti nastavljeni. Srpska demokratska stranka je naš jedini politički izbor, poručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić nakon što je lider SNSD sinoć rekao da će on biti njihov kandidat i da je to “već završeno”.

 

Mićić danas nije odgovarao na naše pozive, ali je na svom Fejsbuk profilu objavio kratku poruku kojom ne demantuje, ali ne potvrđuje Dodikove tvrdnje da je sve između njih dogovoreno.

 

Gepostet von Мићо Мићић /Mićo Mićić/ am Donnerstag, 27. Februar 2020

 

Podsjećamo, Milorad Dodik je na jučerašnjoj Posebnoj sjednici NSRS izjavio je da opozicije više nema u Doboju, a potom je govorio o političkim kombinacijama u Bijeljini, gdje SNSD pregovara o saradnji na izborima sa aktuelnim gradonačelnikom i predsjednikom lokalnog SDS Mićom Mićićem.

 

– Još sada kada Mićo pređe kod nas i bude naš kandidat za gradonačelnika. Samo da vas obavijestim da je to gotovo. Napadamo Bijeljinu! Sada će vjerovatno Mirko Šarović izbaciti Mićića iz SDS – rekao je Dodik na sjednici Narodne skupštine RS.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *