Savić: Mićića vodi isključivo lični interes

Politika

Zamjenik predsjednika SDS Rado Savić izjavio je danas da je svima definitivno jasno da njegovog dojučerašnjeg partijskog kolegu i gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića i ljude okupljene oko njega rukovodi isključivo lični interes.

 

– Da li se Mićić prodao ili je nečim ucijenjen, to je više i nebitno – istakao je Savić.

 

On naglašava da niko nikad iz SDS nije tražio od Mićića da se bilo koji interes za razvoj grada ne realizuje.

 

– Insistirali smo da se projekti realizuju i dodatno afirmišu što je bilo primjetno po dosadašnjem razvoju Bijeljine koji je bio bolji nego razvoj nekih drugih sredina gdje je na vlasti bio SNSD. Međutim, gospodin Mićić, nesiguran u svoju izbornu pobjedu, se odlučio na čin izdaje i poklonio se političkom protivniku koji je cijelo ovo vrijeme radio na rasturanju opozicije i kupovini papaka što je uspio i u Semberiji – navodi Savić.

 

On ističe da Mićićevo pravdanje da bježi od SDS jer kroz tu opciju ne može dobiti projekte govori o nedemokratskom ambijentu u Republici Srpskoj, što Mićić ovim potezom i priznaje.

 

-Smatram da će narod Semberije i Majevice ostati uz Srpsku demokratsku stranku i ono što svakodnevno čujem su riječi teškog razočarenja u Mićića i njegovu grupu uz konstataciju većine građana da oni na ovaj način gledaju sebe a ne građane Semberije – poručio je Savić.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *