Popust 50% na trodnevne ulaznice: „Demo weekend“ powered by Aquarius

Magazin Promo

Najveći festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi „Demofest“ nudi jedinstvenu priliku. „Demo weekend“ je pred nama, a to znači ULAZNICE U POLA CIJENE.

 

Naime, svako ko kupi trodnevnu ulaznicu u petak, subotu ili nedjelju, Demofest mu, zajedno sa organizatorom festivala, agencijom Aquarius, nudi popust od čak 50%.

Napominjemo da će sve ulaznice kupljene tokom „Demo weekend-a“, odnosno 7., 8. ili 9. jula važiti isključivo za ulaz na tvrđavu Kastel od 20.00 do 21.00 čas, svakog dana festivala.

 

Jer, kao i svake godine, i ove želimo stvoriti uslove u kojima ćemo u što većem broju podržati sve demo bendove koji su ušli u uži krug i dobili priliku nastupati na velikoj bini Demofesta.
Kao što je poznato, od svog samog početka Demofest je važio za festival koji mladim, neafirmisanim bendovima pruža priliku za predstavljanje i promociju autorskog rada, što je jedan od glavnih ciljeva ovog festivala.

 

I baš zbog toga, ovim popustom želimo omogućiti svim talentovanim bendovima koji su izabrani kao najbolji na konkursu „Demofesta“, da osjete kako je to nastupati pred mnogobrojnom publikom.

A da bismo u tome uspjeli potrebo je da nas što više dođe do 21 čas kad na binu izlaze naši demo bendovi.

 

Podsjećamo, pored talentovanih demo bendova, na tvrđavu Kastel nam dolaze i fantastične svjetske i regionalne zvijezde, koje će učiniti tri festivalska dana nezaboravnim i vrijednim posjete, a neki od njih su Morcheeba, Parov Stelar, Laibach, Femi Kuti, Dub FX, Kiril Džajkovski, MKDSL, Bojana V., Đorđe, Hiljson Mandela, Stereo Banana, KOIKOI, Nipplepeople, Macha Ravel, Sunshine i mnogi drugi.

 

Zato požurite i obezbijedite sebi ulaznice za veliko muzičko putovanje koje će se održati u Banjaluci, na tvrđavi Kastel od 20. do 22. jula.

 

Vidimo se na Demofestu!

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *