Sučeljavanje Milanović-Kitarović u centru pažnje hrvatske javnosti

Region

Sučeljavanje predsjedničkih kandidata Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović u centru je pažnje hrvatskih medija.

 

RTL je saopštio da je savjetnica aktuelne predsjednice tražila prekid sučeljavanja zbog umora kandidatkinje za drugi mandat na Pantovčaku i predugog trajanja emisije što je izazvalo veliku buru u hrvatskoj javnosti.

 

Milanović se oglasio porukom da je u sinoćnju emisiju RTL-a došao “teško prehlađen i pod temperaturom”, ali mu, kaže, ni u jednom trenutku nije palo na pamet da “svoje blage zdravstvene probleme” stavi ispred prava građana da vide i čuju šta kandidati za predsjednika Republike imaju da kažu.

 

“Umoriti se od jedne debate pred hrvatskim građanima čije povjerenje tražiš, šta to znači? Ako nisi sposoban dva sata da razgovaraš o temama koje muče Hrvatsku, nisi sposoban ni da vodiš Hrvatsku. Osim, ako razlozi i motivi za traženje prekida nisu nešto drugo…”, napisao je Milanović na svom Facebook profilu.

 

Prethodno se na Twitteru oglasio i Milanovićev portparol Nikola Jelić, koji je upitao zašto je Štab Grabar Kitarović sinoć “besramno lagao javnost”.

 

“RTL je potvrdio ono sto smo sinoć odmah rekli – da Štab Zorana Milanovića nije tražio prekid debate. Prekid je tražio Štab Kolinde Grabar Kitarović… Zašto su sinoć besramno lagali javnost”, zapitao je Jelić.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *