VELIKI DAN ZA ŠARGOVAC
Milošević: Sutra svečano otvaramo Šargovačku ulicu!

Društvo

Sutra će u Šargovcu biti puštena u promet novoizgrađena Šargovačka ulica, čime će konačno biti riješen višedecenijiski infrastrukturni problem ovog banjalučkog naselja.

 

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka i član Savjeta MZ Šargovac Darko Milošević tim povodom je zahvalio na podršci i pomoći svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta.

– Prije svega želim da zahvalim našem komšiji i drugu, narodnom poslaniku i predsjedniku SPS Goranu Selaku na inicijativi i stalnom zalaganju za rješavanje ovog problema. Veliku podršku Šargovac je imao i u aktuelnoj predsjednici Željki Cvijanović koja je kao premijer prihvatila inicijativu, gdje je Vlada RS uputila značajnu finansijsku podršku za gradnju prve faze. Hvala i Gradskoj uprava na čelu sa Igorom Radojičićem, koji su nastavili posao ravnomjernog razvoja grada i koji su ovim učinili zaista mnogo za naše naselje i za grad. Zahvalnost dugujemo i izvođačima radova koji su na vrijeme i kvalitetno uradili posao, kao i svim mještanima, kojima želim da zahvalim na strpljenju i povjerenju. Sutra je veliki dan za naše naselje i ovim putem pozivam sve koji su pomogli i podržali ovaj projekat da dođu i prisustvuju svečanom otvaranju. Jedan veliki posao je iza nas, nastavljamo dalje, složno i jedinstveno – poručio je Milošević.

 

Istinito

Tagged

1 thought on “ VELIKI DAN ZA ŠARGOVAC
Milošević: Sutra svečano otvaramo Šargovačku ulicu!

  1. Samo reci kako jeste. Otvaranje dela Šargovačke ulice jer tamo ima još posla a UTU-ovima koji su radjeni pre više od 10 godina je predviđena izgradnja ulice (cele) u punom profilu. Samo nemojte obmanjivati javnost da ste rešili Šargovacku ulicu u kompletu kada niste

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *