Dodik iz Pariza zaprijetio Šmitu

Politika

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da “Srpska, ukoliko Kristijan Šmit interveniše u vezi sa imovinom, neće imati drugi izbor osim da svoj status brani tako što će proglasiti nezavisnost”.

 

Dodik je ponovio svoj stav da “Šmit koji nema legitimitet i legalitet, pokušava da modelira ustavni poredak u BiH”.

 

– Mi smo iznijeli svoje vizure i rekli da BiH treba da se vrati na Ustav, da se prestane sa intervencionizmom i da se stranci povuku, istakao je Dodik na društvenoj mreži X.

 

 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Parizu sa francuskim senatorima, nakon čega će razgovarati i sa savjetnikom francuskog predsjednika Emanuelom Bonom.

 

Dodik je naglasio da će Republika Srpska, ukoliko Šmit interveniše u vezi sa imovinom, donijeti svoje zakone i nastaviti dalje u skladu sa Ustavom i Izbornim zakonom BiH koji predviđa da Centralna izborna komisija BiH samo provodi samo izbore za članove Predsjedništva BiH i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

 

Dodik je naglasio da Francuska ima pozitivnu ulogu u pogledu situacije u BiH, navodeći da je u u procesu međunarodnog pregovaranja u vezi sa Šmitovom namjerom da donese posljednje odluke, bila protiv.

 

Tagged

1 thought on “Dodik iz Pariza zaprijetio Šmitu

  1. Ovaj bi rat da pravi samo da zastiti svoju imovinu, koju je zaradio svi znamo posteno, crncio je od zvezde do zvezde, stedio, zato je ovako vitak i mrsav stedeo na hrani i svemu i sad bi neko da mu to oduzme e pa ne moze. Zato svi da stanemo uz prepostenog Dodika jer on zastitom svog dzepa ustvari brani srpski narod i mi smo mu na tome zahvalni i ako treba za novcanik Dodika i njegove porodice u smrt ako treba, jer odbranom posteno zaradjenog novca Dodikovog mi branimo srpske nacionalne interese. Kao nasa braca u Beogradu oni isto tako cuvaju novce svojih prepostenih politicara jednog ponajvise Velikog Sefa i isto tako ko oni kad se Sefu poljulja stolica, zaleprsaju novci tu oni dolaze da stite srpski narod na Kosovu i nacionalne interese jasno. Dakle Mile samo nas pozovi mi smo spremni ginuti za srpske interese za one koji zaboravljaju da podsetim branimo ih tako sto Mile napravi rat i haos mi ostanemo bez svega bez svojih najmilijih ali to nije bitno ako zastitimo novac naseg Mileta jer kao sto smo rekli Srpski nac.interesi = Miletovi novci Mile na tvoj mig svi smo tu, da ne brines kako god odlucis a posle ako Bog da kad pobedimo kao i ovi sto pobedjuju u Beogradu svaki dan nekoga i stotine poraza prikazu kao svoju pobedu svi sretni zadovoljni, ti Mile zasticen tvoji novci u dzepu kao i srpski nac.interesi jer je to isto i milina. Ti ces posle te bitke da normalno malo uzivas u vili u bazenu uz rostilj i poslugu mi narod isto tako ko bude imao krov moze u lavorce noge, za obrok da popase travu ispred te kuce, ovi sto i bez krova sto ostanu njima sve jedno jel su ispred ili unutra ma milina jedna. Samo da su zasticeni Miletovi milioni(Srpski nac.interesi) za nas nije toliko bitno, taman ova inflacija da se malo po kucama razblazimo po pitanju gladnih usta, eto na sve je nas Mile mislio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *