Trivić: Republiku Srpsku odbranili su borci, a sačuvao narod!

Politika

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini RS Jelena Trivić istakla je da kao političar ima odgovornost zbog javnosti da iznese i svoj stav po pitanju namjere da se “stvaraocima” dodijele novčane privilegije za politički angažman tokom rata.

 

– PROTIV kategorički. Republiku Srpsku odbranili su borci, a sačuvao narod – napisala je Trivić na svom fejsbuk profilu.

Govoreći o podršci predstavnika PDP spornom sporazumu sa Asocijacijom stvaralaca Republike Srpske, Jelena Trivić je navela da nije bila obavještena da će se održati taj sastanak, ko će biti prisutan i šta će biti tema.

Ona je dodala da je o toj inicijativi, kao potpredsjednik PDP saznala iz medija, kao i svi drugi građani.

 

– Nikad ne bih dala saglasnost i svoj glas tako nečemu, niti ću dati ako se o tom budemo izjašnjavali na organima stranke i u Narodnoj skupštini. Ako me pitate šta mislim o ovoj inicijativi. Mislim ono što misli svaki normalan čovjek, ne mogu se načuditi ljudskoj pohlepi – navela je Trivić.

 

Ona je istakla da ne zna ko je odlučio da predstavnik PDP bude na tom sastanku.

 

Trivićeva je navela da je ovo pitanje postavila i na sastanku Gradskog odbora PDP.

 

– Tražila sam da se kao Gradski odbor PDP-a javno ogradimo od ove inicijative, što je jednoglasno usvojeno na Gradskom odboru – napisala je na svom fejsbuk profilu Jelena Trivić, poslanik PDP-a u NS RS.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *