Budva: U pucnjavi ranjeni Marković i Slovinić

Hronika Region

Očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina

 

Budvani Dragan Marković zvani “Krasni”i Goran Slovinić zvani “Brale” ranjeni su oko dva sata iza ponoći na terasi lokala Korkovada, ispod starogradskih bedema u Budvi.

 

Prema nezavničnim saznanjima “Vijesti”, muškarac koji je nosio silikonsku masku prišao je stolu za kojim su sjedjeli sa Markom Ljubišom zvanim Kan i na njih zapucao iz “škorpiona”.

 

Nezvanično saznajemo muškarac je mirno prišao stolu za kojim su sjedjeli Ljubiša, Slovinić i Marković, a potom izvadio škorpion i prvo ga usmjerio ka Kanu, a potom pucao u Slovinića i Markovića.

 

Nakon toga pucao je u pravcu Ljubiše koji je izbjegao kišu metaka.

 

Nastala je pometnja, a napadač je uspio da pobjegne.

 

Očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina.

 

Ranjeni su van životne opasnosti i prebačeni su u kotorsku bolnicu. Policija je sinoć blokirala grad i tragala za napadačem.

 

Povrijeđeni Budvani dali su izjavu policiji, a Kan je detaljno inspektorima ispričao što se dogodilo na terasi “Korkovada”.

 

Vijesti.me

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *