Otkrivena tri slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću

Hronika

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su prije dva dana tri slučaja neovlaštenog priređivanja igara na sreću na području grada Doboja.

 

Nezakonito priređivanje internet igara na sreću utvrdili su kod pravnog lica DOO „BET-LIVE“, Istočno Sarajevo, u poslovnoj jedinici na adresi Vojvode Živojina Mišića broj 4, Grad Doboj. Za učinjeni prekršaj pravnom licu izdat je prekršajni nalog u iznosu od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu u iznosu od 5.000 KM. Takođe, oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta do okončanja prekršajnog postupka.

 

– Istog dana, inspektori su utvrdili nezakonito priređivanje internet igara na sreću u poslovnoj jedinici DOO „MOZZART“, Banjaluka, na adresi Vojvode Živojina Mišića broj 54/13, Grad Doboj. og postupka. Nezakonito priređivanje video lutrijskih igara utvrđeno je kod pravnog lica „WORD BET“, na adresi Vojvode Živojina Mišića 54/3, Grad Doboj. I u oba ova slučaja, inspektori su pravnom i odgovornom licu izdali istu kaznu, a oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta do okončanja prekršajnog postupka – kaže Službenik za odnose s javnošću u Republičkoj upravi za igre na sreću Nedeljka Breberina i naglašava da će inspektori i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora, s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *