Begić skinuo Dodikovu i Vučićevu sliku i natpis “Svjetlo na kraju tunela”

Politika

Popeo se na vijadukt na autoputu “9. januar” , pa skinuo Dodikovu i Vučićevu sliku i svima znani natpis “Svjetlo na kraju tunela”. Uradio je to mladi političar – opozicionar, pa sve to snimio kamerom i postavio na društvene mreže. Naravno, rasprava je počela istog trena.

 

Akciju je izveo Ivan Begić, lider mladih banjalučkog PDP, javnosti poznatiji kao saradnik Draška Stanivukovića.

 

‼️ Zbog onih koji svijetle na svakom koraku, sve je manje svjetlosti u našoj zemlji!

‼️ Zbog onih koji svijetle na svakom koraku, sve je manje svjetlosti u našoj zemlji!➡️ Pošto zakoni moraju važiti za SVE, mi smo odlučili samo da ispoštujemo ono što zakon kaže!✔️ Uljudno i civilizovano smo uklonili nezakoniti natpis iznad tunela, a vlasnika molimo da nam se javi i preuzme svoj transparent. ❓ Imamo li vašu podršku za ovo?

Gepostet von Ivan Begić – Иван Бегић am Samstag, 26. Oktober 2019

 

 

– Upravo zbg onih koji svijetle sa bilborda i TV ekrana, sve je manje svjetlosti u Republici Srpskoj – poručio je Begić i dodao da “novi putevi i autoputevi, služe samo za odlazak iz zemlje.”

 

Prije nego što se “okomio” na slike Milorada Dodika i Aleksandra Vučića i na “svjetlo na kraju tunela”, begić je u svojoj poruci još podsjetio da to čini zato što “zakoni moraju biti isti za sve”, a transparent na pročelju tunela, kako tvrdi, po zakonu ne bi smeo biti tamo.

 

– Budući da već godinu dana ovo nelegalno stoji ovdje, ja ću uzeti ovu spravu i spovesti zakon – poručio je Begić, pokazujući kliješta. A onda se popeo na tunel i krenula je akcija.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *