Vučić: Stefanović će otići kad i ja!

Region

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ponudio je večeras ostavku na tu funkciju premijerki Ani Brnabić i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prenio je Alo.

List Alo prenosi da je Stefanović ostavku ponudio, jer mu je rečeno da ne hapsi pristalice Dragana Đilasa i Boška Obradovića, koji su večeras upali u stanicu policije u Lučanima i maltretirali i vrijeđali pripadnike policije.

Nakon sastanka u vrhu SNS-a na kojem se raspravljalo o stanju u Lučanima, ali i o ponuđenoj ostavci ministra Stefanovića, medijima se obratio lider SNS-a Aleksandar Vučić.

– Stefanović će otići kad i ja, rekao je Vučić, povodom medijskih navoda da je ministar Nebojša Stefanović ponudio ostavku nakon što nije dobio odobrenje da uhapsi pripadnike opozicije koji su večeras upali u policijsku stanicu u Lučanima.

Predsednik SNS je na pres konferenciji rekao da će o incidentu u Lučanima i ostavci sam Nebojša Stefanović govoriti sutra.

– Nebojša će o tome sutra, nije to bilo u takvoj formi. U Lučanima, u jednoj od tih nasilničkih akcija, nije učestvovao niko iz SNS, a onda se dogodilo da su upali u policijsku stanicu. Nebojša me uzmeniren zvao i rekao da niko nema pravo da tako uznemirava i preti. Rekao sam mu da dok nema nasilja da ih pusti. Njemu je to bilo teško, ali on će otići kad i ja – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o informacijama da je Stefanović ponudio ostavku na mesto ministra policije.

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *