Sutra saslušanje vozača koji je udario i teško povrijedio Deu Đurđević

Region

Prvo osnovno javno tužilaštvo Srbije zakazalo je za sutra saslušanje B. J, vozača koji je upravljao autobusom koji je naletio na voditeljku Pinka Deu Đurđević i teško je povrijedio 7. februara u Beogradu.

 

B. J. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog djela “teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja”, najavljeno je iz tužilaštva.

 

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6.00 časova kod beogradske bolnice Dr Dragiša Mišović. Voditeljka Dea Đurđević je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede, navodi tužilaštvo u informaciji objavljenoj na sajtu.

 

Dodaje da je postupajući zamjenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju na licu mjesta, u dosdašnjem toku postupka prikupio potrebna obavještenja od državnih organa i druge dokaze, pa je osumnjičenom uputio poziv za saslušanje.

 

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo će zakazati ispitivanja svjedoka, odnosno svih učesnika saobraćajne nezgode i narediti saobraćajno tehničko vještačenje na okolnosti prostorno vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode, navodi tužilaštvo.

 

Blic

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *