Džudo klub “Rade Ličina” dobio salu za treninge

Sport

Načelnik banjalučkog Odjeljenja za obrazovanje zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac obišao je adaptiranu salu Džudo kluba „Rade Ličina“, čiji članovi su ovaj prostor prenamjenili za obavljanje svojih trenažnih procesa.

 

Prilikom razgovora sa predsjednikom kluba Dragišom Antonijevićem, načelnik Banjac je istakao da je upoznat sa svim aktivnostima i radom ovog kluba.

 

-U proteklom periodu ovaj klub je imao podršku Grada Banja Luka kroz sufinansiranje programskih aktivnosti, i ta podrška neće izostati ni u sljedećoj 2020. godini. Zahvaljujući Dragiši i ljudima u klubu uspjeli su da ostvare svoje želje i naprave svoju salu za džudo, na tome im iskreno čestitam – istakao je Banjac.

 

Predsjednik Džudo kluba „Rade Ličina“ Dragiša Antonijević zahvalio je Gradu za podršku.

 

-Zahvaljujem načelniku Banjcu što je došao u naš klub da vidi šta smo u posljednoj godini, svojim entuzijazmom i željom da razvijamo džudo sport, uspjeli uraditi. Ovo ne bi u potpunosti moglo biti realizovano bez podrške Grada. Napominjemo da su naši takmičari iz ove sale zahvaljujući boljim uslovima već osvojili medalje na takmičenjima, a to isto očekujemo i na prvenstvima Republike Srpske i BiH. Još jednom se zahvaljujem načelniku Banjcu, ali i gradonačelniku Igoru Radojičiću na podršci ovom klubu i što svojim radom pokušavaju sistemski riješiti probleme u sportu – istakao je Antonijević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *