Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Lideri opozicije zahtijevaju istinu o smrti Davida Dragičevića Istaknuto

Lideri opozicije zahtijevaju istinu o smrti Davida Dragičevića

Predsjednici Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa, Vukota Govedarica i Branislav Borenović, zatražili su od nadležnih institucija da hitno utvrde nepobitnu istinu o okolnostima pod kojima je stradao 21-godišnji student iz Banjaluke David Dragičević.

Lideri opozicije večeras su se na Trgu Krajine u Banjaluci pridružili građanima koji su palili svijeće u pomen Davidu Dragičeviću koji je nestao pod još nerazjašnjenim okolnostima i čije je beživotno tijelo pronađeno u subotu na ušću Crkvene u Vrbas.

- Zahtijevamo da se utvrdi prava istina o smrti Davida Dragičevića jer je ovo nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu i cijelo društvo, poručili su Govedarica i Borenović.

Smatraju da policija mora do kraja da uradi svoj posao i utvrdi ko je odgovoran za njegovu smrt.

- Neophodno je utvrditi sve okolnosti pod kojim se desila ova tragedija i zato ćemo do kraja insistirati na pravdi i istini, poručili su lideri opozicije.

Svijeće na Trgu Krajine, gdje se danas popodne okupilo oko dvije hiljade Banjalučana da zahtijevaju istinu o Davidovoj smrti, osim Govedarice i Borenovića zapalili su Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS, i Igor Crnadak, predsjednik Gradskog odbora PDP.

Istinito

Komentari   

+1 #2 DnoDna 27-03-2018 08:51
Užasno je ovo, došli se uslikati, iskoristiti ovu tešku situaciju jedne porodice.. Građani su se angažovali da se utvrdi istina i otkloni svaka sumnja, niko nije politički tu šta spominjao, ali njih 4 se slikala :( Dno su, dno
Citiraj
+3 #1 ZoSo 26-03-2018 20:03
Bio sam prisutan ovoj cirkus sceni kad su se ova četvorica uslikala za javnost. U roku pola sata od ovog slikanja, ova vijest je postavljene.
Jel se smrcu mlade osobe kupuju glasovi birača ???
Citiraj

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh