Lideri opozicije zahtijevaju istinu o smrti Davida Dragičevića

Društvo

Predsjednici Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa, Vukota Govedarica i Branislav Borenović, zatražili su od nadležnih institucija da hitno utvrde nepobitnu istinu o okolnostima pod kojima je stradao 21-godišnji student iz Banjaluke David Dragičević.

Lideri opozicije večeras su se na Trgu Krajine u Banjaluci pridružili građanima koji su palili svijeće u pomen Davidu Dragičeviću koji je nestao pod još nerazjašnjenim okolnostima i čije je beživotno tijelo pronađeno u subotu na ušću Crkvene u Vrbas.

– Zahtijevamo da se utvrdi prava istina o smrti Davida Dragičevića jer je ovo nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu i cijelo društvo, poručili su Govedarica i Borenović.

Smatraju da policija mora do kraja da uradi svoj posao i utvrdi ko je odgovoran za njegovu smrt.

– Neophodno je utvrditi sve okolnosti pod kojim se desila ova tragedija i zato ćemo do kraja insistirati na pravdi i istini, poručili su lideri opozicije.

Svijeće na Trgu Krajine, gdje se danas popodne okupilo oko dvije hiljade Banjalučana da zahtijevaju istinu o Davidovoj smrti, osim Govedarice i Borenovića zapalili su Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS, i Igor Crnadak, predsjednik Gradskog odbora PDP.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *