Petrović: Želimo da nastavimo tamo gdje smo stali

Kandidati

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Luka Petrović izjavio je danas da je osnovni zadatak SNSD-a da se “skine sramota sa grada Trebinja koja traje prethodne četiri godine”.

“Za to imamo energije i volje, te da dijelimo probleme sa građanima i da ih rješavamo u narednom mandatu”, poručio je Petrović tokom akcije podjele brošura zajedničke platforme koalicije šest političkih subjekata okupljenih oko kandidata SNSD-a.

Petrović je u Dučićevoj ulici u Trebinju istakao da je narod prepoznao pozitivne smjernice ove političke partije što će pokazati i rezultat 2. oktobra.

“Šaljemo poruku mira, jedinstva, želimo da budemo sa narodom, sa građanima, da dijelimo njihove probleme i muke i da ih rješavamo. To će biti naši zadaci u budućem mandatu”, rekao je Petrović.

On je napomenuo da se platforma bazira na omogućavanju jednog radnog mjesta u svakoj porodici.

“”Bazira se na domaćinstvu, kako prepoznati problem domaćinstva i naći načina da se pomogne. Prepoznate su sve kategorije društva i naš zadatak je da na zakonski način pomognemo svakoj od tih kategorija, a nadamo se da i budžet grada nije u tako katastrofalnom stanju kao što se priča”, rekao je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Luka Petrović.

On je naveo da je zajednička platforma koalicionih partnera otvorena za sve ideje i nove prijedloge i da će je građanima prezentovati u duhu demokratske kampanje bez galame, ostrašćenosti ili širenja mržnje, što će, kako je istakao, građani i prepoznati.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Dobroslav Ćuk pozvao je građane Trebinja da 2. oktobra “isprave grešku napravljenu 2012. godine”.

“Ovo je prilika da ispravimo tu grešku i da nastavimo tamo gdje smo stali 2012. godine, jer smo svjedoci da od tada ništa nije urađeno od projekata koje smo započeli ili dijelom završili”, rekao je Ćuk.

Podjeli brošura na dva štanda u gradu prisustvovala je većina kandidata za odbornike SNSD-a za Skupštinu grada.

Iz SNSD-a su najavili da će koaliciona platforma detaljnije biti javnosti predstavljena u ponedjeljak, 12. septembra, na konferenciji za novinare.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *